Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

trainingenfcdenbosch

We hadden het al een tijdje aangekondigd maar vandaag, woensdag 8 juli 2020 was het zo ver! De pupillen van JO7 t/m JO10 mochten die middag trainen in het stadion van FC Den Bosch.  Het is een fantastische middag geworden.

De ouders/verzorgers en trainers/leiders brachten de kids naar het stadion. Daar zou worden getraind op een perfecte grasmat onder de bezielende leiding van de Aquila-trainers. Er werd getraind in twee sessies van een uur.

En het was net echt...kijk zometeen maar eens bij de foto's en video.

De grasmat werd kort voor de training nog even gesproeid zodat de bal nog beter zou rollen. Ondertussen allemaal de catacomben in om daar te wachten totdat de stadionspeaker je naam riep zodat je onder luide muziek en applaus het veld als een echte vedette kon betreden. En toen was het uurtje echt trainen in een voor sommige spelers/speelsters overweldigende omgeving.  Je hebt toch maar mooi ooit een keer in Aquila-shirt in een echt stadion gevoetbald. En dat alles begeleid met feestelijke Brabantse muziek uit de stadionspeakers.

Nadat de jongste teams na een uurtje trainen klaar waren kwamen de oudste twee groepen het veld op. Ook weer afgeroepen door de speaker. Toen een gezamelijke foto op de middenstip en even feesten met muziek van de Snollebollekes. 

De jongsten verlieten toen het stadion en de tweede groep begon aan een pittige maar heerlijke training in een prachtige ambiance (en weer met Brabantse hits die uit de speakers knalde).

Het was een geweldige middag.

Het jeugdbestuur dankt Egon van Kessel voor de organisatie. Hij heeft er voor gezorgd dat we vanmiddag terecht konden! Tevens dank aan Henk van Coolwijk voor de vele foto's. Een aantal daarvan hebben we geplaatst op onze site. Ook dank aan de trainers/leiders voor het trainen en begeleiden. (vrije middag opgeofferd) en de ouders/verzorgers voor het vervoer naar Den Bosch en terug.

v.v.  Aquila dankt ook FC Den Bosch en stadion De Vliert voor de uitnodiging en de gastvrije middag. Onze Aquila "mannen en vrouwen" zijn een mooie sportieve ervaring rijker.

Klik hier voor de 65 foto's en video (tabblad Foto's/seizoen 19-20)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!