Missie & Ambitie - v.v. Aquila

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Missie & Ambitie

Missie & Ambitie

Missie

De missie van de v.v. Aquila Jeugdkader is “v.v. Aquila wil als club voor haar (jeugd)leden een aantrekkelijke en veilige voetbalomgeving creëren waarin iedereen met plezier op zijn of haar niveau de voetbalsport kan beoefenen”. Elk kind heeft recht op voetbalplezier en ontwikkeling en ieder kind is welkom bij v.v. Aquila. De sportieve doelstelling die daarbij hoort is dat Aquila 1 grotendeels wordt gevuld met spelers die voortkomen uit onze eigen jeugd. 

Organisatie
Om onze doelen te realiseren, werken we binnen de jeugd van v.v. Aquila met trainers, leiders en andere vrijwilligers samen. Om dit in goede banen te leiden, is een goede organisatie van belang. Het Jeugdbestuur is eindverantwoordelijk voor alle "jeugd" voetbalaangelegenheden binnen de vereniging en werkt samen met de Jeugd Technische Commissie.  Daarnaast is het Jeugdbestuur verantwoordelijk voor alle jeugdteams en heeft een bestuurslid zitting in het hoofdbestuur. 

Uitvoering
Om optimale voetbalplezier en ontwikkeling te bereiken volgt v.v. Aquila de adviezen van de KNVB mbt teamindelingen. Dat betekent, voor de teamindelingen,  dat aangeraden wordt elke voetballer op zijn of haar eigen niveau in te delen. Elk individu heeft een niveau nodig waarop keuzes uitdagend zijn en waarin er balans is tussen lukken en mislukken. Daarnaast is de aanwezigheid van leeftijdsgenoten belangrijk en moet de indeling passen bij de ambities en motivatie van het kind. De teamindeling is een middel om spelers op het juiste niveau met elkaar te laten trainen en spelen. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!