Sponsorinfo & Sponsorplan - v.v. Aquila

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsorinfo & Sponsorplan

Sponsorinfo & Sponsorplan

logo       SAMEN KOMEN WE VERDER!

Dreumel heeft een rijk verenigingsleven. De voetbalvereniging Aquila maakt daar al generaties lang deel van uit. Een gezellige club waar velen zich thuis voelen. Natuurlijk is voetbal een belangrijk onderdeel van een vereniging die haar leden de kans geeft om hun sport te bedrijven. Maar er is veel meer. Het is mensen ontmoeten, sociale opvoeding, leren verliezen en genieten van overwinningen, leren omgaan met tegenstanders en met leiding.

Maar een vereniging kost geld. Leden betalen hun contributie. Er zijn heel veel vrijwilligers die hun kosteloze bijdrage leveren. Er worden activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen zoals de jaarlijkse sponsorloop. En er zijn sponsors. Gelukkig kennen we die in een ruime hoeveelheid, maar we hebben ze ook hard nodig.

Uw steun blijft en is van harte welkom.

Sponsoring is op veel verschillende manieren mogelijk. De tegenprestatie van onze vereniging bestaat over het algemeen uit het verschaffen van communicatiemiddelen om uw naamsbekendheid te vergroten. Hiernaast vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Natuurlijk zijn er naast deze pakketten tal van andere mogelijkheden tot sponsoring van onze club. Hierbij valt te denken aan sponsoring van een toernooi of activiteit, of eventuele materiaal verstrekking.

Heeft u interesse om sponsor te worden of wilt u meer weten? Lees dan hier het AQUILA SPONSORPLAN (pdf) eens rustig door, hier vindt u alle info over de sponsor mogelijkheden binnen onze voetbalvereniging.

Voor aanvullende vragen of aanmelding neem dan zeker contact op met een van de leden van onze sponsorcommissie:

Jochem van Oorsouw   Tel.: 06-53698235              
Harm van Raaij  Tel.: 06-23950682                             
Maartje Peters-Cruijsen   Tel: 06-38604781
Richard Vink  Tel.: 06-39110273                                                       

Ons emailadres: sponsorcommissie@vvaquila.nl                                                  

Alvast hartelijk dank voor u interesse!

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!