Accommodatie

Onbekend

Opstelling

De weergoden hadden zich tegen de verwachting in koest gehouden en zo kon er gelukkig op een prima hoofdveld aangetreden worden tegen DVSG. De gasten hebben een superjong team en bleken deze middag geen partij voor een geconcentreerd spelend Aquila.

Aquila begint met A-junior Harm en 2e-elftal speler Ernst in de basis. De eerste kans voor Aquila was voor Lesley, zijn inzet ging helaas voor hem net langs de verkeerde kant van de paal. Na een goede actie van Lesley scoort Conte beheerste de 1-0. Kort hierna zorgt Conte opnieuw op aangeven van Lesley voor de 2-0. De gasten raken de lat en in de tegenaanval scoort Mees de 3-0. Een goede combinatie met Mees zorgt ervoor dat Niels de 4-0 maakt. Vlak voor rust valt Lesley geblesseerd uit, A-junior Jop is zijn vervanger.

Na de rust krijgt Aquila al snel een penalty, Wout benut deze uitstekend: 5-0. Het duurt tot het laatste kwartier voordat er meer doelpunten vallen. Conte kopt een corner binnen: 6-0, en coort na een prima actie de 7-0. Tot slot pikt ook Jop zijn doelpuntje mee, eindstand 8-0.

Volgende week staat de lastige uitwedstrijd bij DSZ op het programma. Aanvang in Boven Leeuwen is 14.00 uur.