6562LE
GROESBEEK
tel. 0000

Koud weer met zicht op de Duitse heuvelen. Het veld van DVSG in Groesbeek ligt er niet al te best bij, maar dat zijn we gewend in Dreumel.

Na een sterk begin van Aquila komen er ook al snel kansen. Na 8 minuten is het dan ook al raak voor Aquila. Na een assist van Jason de Vree prikt Moreno de bal binnen. Het lijkt er op dat het een makkelijke middag word voor de Dreumelnaren.

In de laatste fase van de 1e helft moet het eigenlijk 3, 4-0  zijn. Echter scoort DVSG uit een spaarzame kans de gelijkmaker op slag van rust.

In de kleedkamer hangen de koppies van de jongens uit Dreumel, een slecht teken. Zo komen ze ook uit de kleedkamer. De wedstrijd is volledig gekanteld, overal komt Aquila tekort.

3 wissels al vroeg in de 2e helft brengen daar geen verandering in. DVSG maakt daar prima gebruik van, en laat Aquila volledig kansloos. Enig lichtpuntje is het het debuut van een jeugdspeler uit de JO-19, Lard de Kleijn, hij valt goed in.