DREUMEL
tel. 0487-571635

Aquila 1 - Victoria'25 1     1-1

Vandaag de goed bezochte thuiswedstrijd tegen koploper Victoria'25 uit Afferden, waartegen in de heenwedstrijd tamelijk kansloos werd verloren. De manschappen van trainer van Mourik waren dus gewaarschuwd voor het altijd wel goed voetballende Victoria'25.
Het eerste kwartier is dan ook voor Victoria'25 waarbij de Blauw-Witten compleet overblufd worden door het hoge druk zetten van de tegenstander. De 0-1 kan dan ook niet lang uitblijven, en valt dan ook in de 25e minuut. Aquila is nu wakker geschrokken, recht haar rug, en stroopt de mouwen op. Met andere woorden, Aquila herpakt zich uitstekend na de achterstand, wat zich uit in een prima schot van Remo Rademakers, en een zeer goede kans van Moreno de Vree, maar de Victoria doelman redt bij beide doelpogingen bekwaam. Met veel werklust en inzet probeert Aquila de 1-1 op het scorebord te noteren, maar dat lukt (nog) niet, zodat de 0-1 ruststand in het voordeel van Victoria'25 wordt bereikt. Na de thee gaat Aquila verder, waarmee het voor de pauze is gestopt, met een tomeloze inzet de 1-1 proberen te forceren. De eerste goede kans is er dan ook in de 55e minuut voor de mee opgekomen Roy Pruijn maar hij ziet zijn schuiver langs de verkeerde kant van de paal voorbij gaan. Aquila blijft druk zetten, maar de 1-1 wil maar niet vallen. Met enkele verse invalkrachten perst Aquila er nog een "alles of niets"  slotoffensief uit, en na een voorzet van Bram Bouman, schiet invaller Brent Kolvenbach in de 90e minuut uit een scrimmage voor het Victoria doel de verdiende 1-1 binnen. Niet veel later fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd, en mag Aquila weer een punt op haar conto bijschrijven. As zondag 19 maart de streekderby tegen buurman Unitas, een tegenstander waartegen Aquila nog wel wat goed te maken heeft, gezien de thuiswedstrijd in Dreumel. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.00 uur op Sportpark De Parken in Wamel.