Voorbereiding selectie heren

Hieronder het schema voor de selectie-elftallen Aquila 1 & Aquila 2 (zondag) ter voorbereiding op het seizoen 2021 - 2022.
Hierin zijn opgenomen de trainingen, de oefenwedstrijden en het bekertoernooi.
Op zondag 26 september zal dan de competitie van start gaan. Iets waar we allemaal als voetballiefhebber naar uitkijken na 2 incomplete seizoenen!

Maar voor het zo ver is staan er een aantal heuse streek-oefenderby's op het programma. Op zaterdag 21 augustus Aquila 1 tegen "aartsrivaal" Avios/DBV en op 7 september Aquila 1 en Aquila 2 tegen Unitas 1 & 2.  Wedstrijden die het bezoeken meer dan waard zijn.

Oefenprogramma_selectie_21-22.def..jpg