Pupil van de week bij de wedstrijd:

8

Aquila JO9-1

8

0

Roemer Graveland is een prachtige all round voetballer. Net als de voetballer “Messi" pingelt hij vele tegenstanders voorbij. Roemer is behendig en heeft ook een prachtig uithoudingsvermogen. De sponsor loop deed hij met vele rondjes en een vast tempo.

Hij kan als hij wil zeer hard rennen en speelt goed over naar andere spelers. Soms raakt hij wat van slag, logisch ook, want een voetbal schoen met noppen op je tenen doet ook best pijn.

Roemer is gesteld op af en toe een compliment dan krijg je er ook veel voor terug.

Lekker spelen op het veld en grappen maken tijdens de training, wat Roemer ook graag doet, geeft de training extra plezier.