Pupil van de week bij de wedstrijd:

Leeftijd onbekend

Rens is een jongen van 16 jaar met een verstandelijke beperking! Hij komt uit Lent en is helemaal idolaat van voetbal,  eigenlijk draait alles in zijn leven om voetbal. Zelf voetbalt hij bij Spero uit Elst in het voetbal+ team als keeper. Hij is groot fan van Ajax, NEC en natuurlijk Aquila waar zijn neef Roy Stuive in het eerste speelt. Hij is bijna iedere uit en thuis wedstrijd langs de lijn te vinden en kan daar enorm van geniet. Hij is dan ook echt 1 van het team en dat vind hij geweldig.
We hopen dat Aquila een top seizoen gaat draaien, aan Rens gaat het zeker niet liggen. Succes en bedankt allemaal dat Rens zo in jullie club wordt ontvangen.