6621KV
DREUMEL
tel. 0487-571635

Aquila 1 - AAC/Olympia 1 (A/O)  2-3

Aquila 1 begint vandaag, zoals afgesproken in de wedstrijdbespreking, vanaf minuut 1 fel aan deze wedstrijd. De Blauw-Witten zetten stevig druk op de defensie van A/O wat meteen enkele vrije trappen oplevert. Uit een van deze standaardsituaties, kopt Moreno de Vree in de 8e minuut, na een scherp aangesneden vrije trap van Tijn Remmits, de verdiende 1-0 binnen.  Aquila blijft na deze vroege voorsprong doordrukken, maar in plaats van een 2-0 score voor Aquila, komt de onverwachte 1-1 op het scorebord te staan na een cadeautje van de scheidsrechter, wat A/O gretig uitpakt.  Aquila is door deze tegenvaller zeker niet aangeslagen, en gaat weer op zoek naar de voorsprong. Deze komt er ook, nadat Tijn Remmits eerst nog op de lat kopt, vindt de kopbal van Roy Pruijn wel het doel van A/O,  wat de 2-1 voorsprong en ruststand betekent. Na de rust in eerste instantie hetzelfde spelbeeld, en is er geen vuiltje aan de lucht voor Aquila.  Maar na het 2e geel voor Willem van Welie, komt Aquila met 10 man te staan, en krijgt A/O een veldoverwicht. De 2-2 hangt in de lucht, en het duurt dan ook niet lang dat deze op het scorebord komt te staan. Hierna herstelt Aquila zich enigszins, maar na een 2e rode kaart voor Aquila, scoort A/O aansluitend uit de vrije trap de 2-3 in de 83e minuut. Met 9 veldspelers probeert Aquila er nog een slotoffensief uit te persen, maar tot echt gevaarlijke momenten leidt dit niet in het strafschopgebied van A/O, zodat de 3 punten vanuit Dreumel mee worden genomen naar A/O.  Een onnodige nederlaag voor Aquila, waardoor het helaas weer aantal plaatsen zakt op de ranglijst. As zondag 20-11 de uitwedstrijd tegen Niftrik, aanvang 14.00 uur.