Overasseltse Boys 1 - Aquila 1, eindstand 2 - 0, zondag 11 sept jl. - v.v. Aquila

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Overasseltse Boys 1 - Aquila 1, eindstand 2 - 0, zondag 11 sept jl.

Overasseltse Boys 1 - Aquila 1, eindstand 2 - 0, zondag 11 sept jl.

Overasseltse Boys 1

2 - 0

Aquila 1

Competitie

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 30

Datum

11 september 2022 14:00

Scheidsrechter

C. Kousounis

Accommodatie

Sportpark De Passelegt
Ewijkseweg 11
6611AG
OVERASSELT
tel. 024-6221783

Vandaag de 2e bekerwedstrijd op het programma van het nog prille voetbalseizoen, ditmaal tegen Overasseltse Boys 1 (OB1), een tegenstander die we nog kennen van het afgelopen voetbalseizoen. 

Met voor de meeste spelers de bruiloft van Joep & Vivian, Appelpop, of de Lauwese Kermis in de voetbalbenen, reist de Aquila 1 selectie vol goede moed richting het Oosten af. Maar de meegereisde supporters komen bedrogen uit, Aquila is in de eerste helft geen schim van wat ze de laatste wedstrijden hebben laten zien, of zoals Trainer van Mourik het in de rust verwoord: "het vertoonde spel in de eerste 45 minuten is zeer teleurstellend" wat dan ook resulteert in een 2-0 voorsprong voor OB1.

In de rust worden enige omzettingen bij Aquila doorgevoerd, waardoor er na de rust een compleet ander spelbeeld ontstaat. In de 2e helft is Aquila de baas op het veld, OB1 loopt achter de feiten en Aquila aan. Ondanks enkele goede kansen op een beter resultaat, waaronder een gemiste pingel, wordt de ruststand tevens de eindstand, 2-0 in het voordeel van OB1, waar een gelijkspel toch wel verdiend zou zijn geweest, gezien het vertoonde spelbeeld in de 2e helft.

As zondag 18-9 de laatste bekerwedstrijd tegen RVW, een tegenstander waartegen Aquila zich van die hatelijke nul af moet kunnen voetballen in deze bekerpoule..

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!